Vant 130 000 kr med en innsats på bare 10 kr

Screenshot Super Monopoly Money EN

Det var en avslappende ettermiddag med kjæresten og datteren hennes at Bengt bestemte seg for å logge inn på Vera&John Casino, der begynte han å spille Super Monopoly Money. Han håpet på en liten gevinst – men det som skulle komme tok nesten livet av ham!

Bengt, en 54-år gammel bilmekaniker fra nordsverige hadde så vidt kommet over storgevinsten da Vera&John kontaktet ham. Kvelden før hadde Bengt vunnet utrolige 130 000 kr på favorittspillet, Super Monopoly Money, og han gikk nesten i bakken av resultatet.

Holdt hodet klart.

Han spilte kun noen få spinn på King Colossus før han gikk videre til et av favorittspillene sine – Super Monopoly Money. Derfra tok det bare noen minutter før skjermen lyste opp med en utrolig beskjed… han hadde truffet på en storgevinst! Bengt trodde han så en gevinst på 1000 kr men nei, – det var en x100 multiplikator! Hele huset eksploderte av glede, men Bengt ga ikke fra seg en lyd.

–          “Jeg var den som holdt meg rolig” Sier Bengt og ler. “Jeg hadde vel ikke helt forstått hva som hadde skjedd.”

Hytta vil få en oppgradering

Bengt sier gevinsten kom som bestilt. Som mekaniker skulle man kanskje tro at han vil bruke de på biler, men hans store lidenskap er oppussing og hagearbeid på sommerhuset.

–          “Jeg kan gjøre mye av jobben selv, men mine ferdigheter har sin begrensning. Derfor vil disse ekstra pengene virkelig komme godt med.»

For en fantastisk overraskelse for Bengt hos Vera&John! Du vet aldri hvem vår neste heldige vinner vil bli .. det kan jo bli deg!