En, to, og tre på rad!

Vera&John Casino

Å vinne vår massive 100 000 kr i den daglige gevinstgarantien er det vi kaller flaks. To ganger er kjempeheldig! Men tre ganger på rad?! Du må være like heldig som en firkløver i en hesteskofabrikk! Du kommer ikke til å tro oss når du leser om denne fantastiske trippelvinneren…
Eiichi fra Shizouka er den utrolig heldige vinneren- og vi er overbevist om at han må ha en lykkemynt på størrelse med en hjulkapsel siden han hadde slik flaks! Tre ganger på en uke klarte Eiichi å vinne over 100 000 kr i cash på et enkelt spinn- Noe som plasserte han på tronen over daglige gevinster på alle disse tre dagene.
Og i tilfelle vi ikke fikk sagt det… Alle gevinstene var i samme spillet!
“Jeg var helt i skyene!” uttalte den fornøyde vinneren når Team V&J ringte for en prat.
Han hadde spilt på Twin Spin, noe han sier er nøkkelen til suksess:
“Du har muligheten til å tjene raske og gode penger og det er er utrolig spennende når Twin Reel funksjonen tar over alle hjulene!”
Bortsett fra at dette er hans favorittspill, er trikset for å nå store gevinster å øke innsatsen etter en gevinst, skal vi ta vinneren på ordet. Forsiktig nå Eiichi, ikke gi fra deg alle hemmelighetene dine!
Det hadde vært helt greit for oss om denne heldige vinneren kom innom Vera&John kontoret slik at noe flaksen ville sette seg hos oss også. Men istedet så planlegger han å bruke gevinstene på det nest beste: Jakte på større gevinster hos V&J. Skal ikke stå i veien der!

Du er kanskje ikke langt unna å vinne din egne store gevinst (eller to… eller tre!) så ikke gå glipp av sjansen til å bli Vera&John neste vinner av den daglige Gevinstgarantien!