Litt bonushell ble til en pengehaug for vår heldige vinner!

Vinnere
Alenemoren Ann-Katrin hadde knappe 200 kr igjen på kontoen da lykken plutselig snudde. Bare noen dager senere hadde hun omgjort bonus til 500 000 kr blanke kroner! Det er lenge siden vi har hatt gleden av å snakke med en så glad vinner. Og nå kan Ann-Katrin og hennes fem år gamle sønn leve et liv i sus og dus!

 
Når en spiller vinner i en bonusrunde hos Vera&John, må gevinsten satses et gitt antall ganger før gevinsten kan tas ut som penger. Men det bør ikke avskrekke noen, snarere tvert imot!
Ann-Katrin, som er bosatt i Sverige, fikk god bruk for sin bonusgevinst! Denne heldige alenemoren var virkelig en insisterende spiller, og det lønte seg. Hun spilte et av sine favorittspill, Joker 8000, da skjermen plutselig lyste opp med gode nyheter. Hun hadde vunnet 400 000 kr! Og bare noen minutter tidligere vant hun ytterligere 80 000 kr samt en håndfull mindre gevinster i tillegg. Snakk om flaks!
”Det føles ut som en drøm. Det er helt uvirkelig, men såååå fantastisk! Disse pengene kommer til å endre så mye for meg. Nå kan jeg betale ned på noen av lånene mine og samtidig gjøre noe hyggelig sammen med sønnen min på fem år”, sa Ann-Katrin.

 
En velfortjent ferie er det første som står for tur for Ann-Katrin og sønnen hennes. Lykkespinnene ramlet inn mens hun lå på sofaen i stua, men de vil hjelpe henne å se mer av verden!
Da storgevinsten på Joker 8000 landet i fanget hennes, ble livet hennes endret. Hun var så sjokkert at hun hoppet opp og ned i sofaen og slapp pc´en på gulvet. Heldigvis overlevde både pc´en og Ann-Katrin sjokket.

 
”Jeg har spilt en del hos Vera&John og jeg har selvfølgelig alltid håpet på en storgevinst, men du kan aldri være forberedt! Da Vera&John ringte for å fortelle at pengene hadde blitt sendt, begynte jeg faktisk å gråte i ren glede, sa vår velfortjente vinner.

En lykkelig mor med en lykkegevinst! Siden det skjedde med Ann-Katrin, kan det skje med deg også – så begynn å spinne for konvertere bonusgevinsten til kontanter.