Ring, ring… Det er gevinsten din som ringer!

vinnere

Her på V&J sitt hovedkontor har vi hatt en liten utfordring. Vi visste vi hadde en fantastisk Ønskegaranti å gi til en heldig spiller… Men det så ikke ut til at vi klarte å finne noen! Heldigvis så ga vi ikke opp før vi endelig sporet opp en heldig fyr. 
Våre hardtarbeidende dovendyr i vårt supportteam fant til slutt frem til Bengt og tok en liten prat med ham online.
“Yes! Endelig kan jeg skaffe meg en ny mobil!” Aha! Der var i alle fall et mysterium løst.
For oss så var han en heldig vinner, men Bengt sin flaks har ikke alltid vært så god. Det var en Fredag morgen da han følte seg litt nedfor, og en ødelagt telefon hjalp ikke stort på humøret.
Tro oss, Bengt, vi er mobilavhengige til beinet her på Team Vera&John– vi kjenner din smerte!
Flaksen var definitivt på vei opp! Som vinner av vår Ønskegaranti fikk Bengt sjansen til å ønske seg hva som helst opp til verdi av 20 000 kr! Vi har en god ide om minst én ting han kommer til å ønske seg.
En ny telefon ligger så absolutt i kortene for Bengt, men det er ikke alt. Denne uselviske vinneren rørte oss virkelig da han ba om å få resten av gevinsten utbetalt slik at han kunne gjøre ‘’noe bra’’. Han hadde aldri vunnet noe særlig før og dermed er vi kjempestolte av å kunne gi ham hans første store gevinst- Vi håper alle at du får gjort noe bra med gevinsten, Bengt!
Uansett hva Bengt bestemmer seg for å gjøre med sin gevinst håper vi at han blir kjempefornøyd. Kanskje vi kommer til å slå på tråden til hans nye telefon en dag og høre hvordan det gikk! Du kan bli den neste store vinneren på Vera&John online casino… Bare sørg for at vi kan få tak i deg, okey?