122 447 kr i mobilgevinst på Reel Rush

Vera&John Casino

45 år gamle Jeanette logget på hos Vera&John med mobilen og prøvde lykken på spillet Reel Rush. Etter en spillrunde på 150 kr vant hun massive 122 447 kr og det hele skjedde i løpet av noen få sekunder.

Jeanette har alltid mobilen med seg og hun kan glede seg over et stort utvalg av mobilspill hos Vera&John når hun har et ledig øyeblikk. Da hun gikk inn på spillet Reel Rush tok det ikke lang tid før lykkespinnet kom ramlende. Etter å ha spilt en runde med 150 kr i innsats, kunne hun sette seg tilbake og følge med på at en masse re-spinn og frispinn gjorde at pengene bare ramlet inn. Jeanette fikk re-spinn på det første spinnet og det fortsatte å ramle inn re-spinn til hun hadde nådd full pott med 5 re-spinn. På den femte spillrunden klarte Jeanette å få en kombinasjon som ga henne 8 frispinn. Da seks av de åtte frispinsene var spilt, traff hun på lykkegevinsten som ga henne 122 447 kr.

–          Jeg ble veldig overrasket, sier Jeanette før hun fortsetter. «Hallusinerer jeg eller er det virkelig?» var min første tanke. Det var helt utrolig!

År med lite hell snudde seg hos Vera&john

Dette lykkespinnet gjorde det fargesprakende Reel Rush med de energiske lydeffektene til favorittspillet. Hun forteller Vera&John at hun sannsynligvis vil prøve lykken igjen på dette spillet i nær fremtid.

–          Kjedereaksjonen som oppstår når man vinner re-spinn etter re-spinn er virkelig morsom og spennende. Det å avslutte med en så stor gevinst er helt perfekt! Jeg hadde ikke forventet å vinne i det heletatt. Jeg har aldri vært heldig i hele mitt liv før nå, sier Jeanette med lykkefølelse i stemmen.

«Rein skjær flaks»

Vera&John er nysgjerrige på å få vite om det ligger noen strategi bak valget av spill? Kanskje hun har noen tips å dele ut?

–          Nei, ikke egentlig, sier hun og ler. Denne gangen vant jeg på det aller første spinnet, så det var nok ren og skjær flaks. Bortsett fra det, synes jeg det er viktig å finne et favorittspill og ha så mye gøy som mulig. Storgevinsten kan komme før du aner det.

Matfanatiker

Jeanette er matfanatiker med stor interesse for gourmetmat og fine viner. Hun avslører for Vera&John at gevinsten vil bli brukt på lidenskapen.

–          Jeg er veldig interessert i mat, så deler av gevinsten vil bli brukt på en reise der jeg kan utforske ny og spennende mat. Jeg kan endelig leve ut drømmen og bruke latterlige beløp på mat og dyr vin, ler Jeanette.

Hos Vera&John har du muligheten til å vinne hver time, hver dag, hele året. Du har muligheten til å treffe storgevinsten på enhver av de 700 spillene, både på mobil og web. Følg på i Jeanettes vinnerbølge og prøv lykken hos Vera&john i dag.