Helen vant 10 000 kr ekstra – uten engang å spinne!

Gevinstgaranti

Vera&John garanterer en storvinner hver eneste dag, denne gangen var det Helen sin tur!

Etter å ha vært en lojal spiller i mer enn 2 år, startet Helens lykkedag med noen smågevinster som gjorde det mulig å jekke opp innsatsen på hvert spinn. Plutselig begynte storgevinstene å komme – hun vant over 40 000 kr på ett spinn!

Det var ikke nok, bare 2 minutter senere vant hun nye 18 000 kr! Da dagen var over, var hun spilleren med høyeste gevinst den dagen og ble Vera&Johns neste vinner av gevinstgarantien. Vi fylte på den allerede fantastiske dagsgevinsten med 10 000 kr mer- og hun trengte ikke engang spinne igjen!

Da alt var over, hadde Helen vunnet totalt over 70 000. For en dag!

Helen kunne ikke tro hvor heldig hun var da vi snakket med henne: “Jeg ble utrolig glad da jeg fant ut at jeg var vinneren av gevinstgarantien. Jeg hadde lest om det uten å tenke så mye over det, men nå har jeg 10 000 kr ekstra på grunn av den!”

Vera&John Casino garanterer at en spiller vil vinne minst 50 000 på ett enkelt spinn– hver dag. Hvis ikke det er noen spiller som vinner mer enn det på ett spinn, vil Vera&John fylle opp kontoen til den som kom nærmest. BAM!

Hva venter du på? Logg inn og ha det moro hos Vera&John, se om du kan finne navnet ditt på lista over vinnere av gevinstgarantien! Neste gang kan DU være vinneren av gevinstgarantien!