Her er våre tre heldige vinnere!

koi_princess_thumb

Tre V&J-spillere kan se frem til en hi-tech julefeiring! Stacey B. fra UK, Kenichi A. fra Japan og Kaisu O. fra Finland er våre lykkelige vinnere i vår store Koi Princess Exclusiv-kampanje. Alle tre mottar en helt spesiell pakke fra Apple. 

Stacey B., vår første vinner, vant en iPhone 6S OG en Apple Watch. Hun er et ferskt medlem hos Vera&John, så hun satte stor pris på at innsatsen hennes i kampanjen ga så god uttelling. Hennes spill på Koi Princess var ikke bare topp underholdning, i tillegg fikk hun større tilbakebetaling enn ventet…

“Jeg er så glad for å vinne; jeg finner ikke ord!”

Vår heldige vinner nr 2 , Kenichi A., vant en flunkende ny iPhone 6S. Han hilser fra Japan og er overveldet over å vinne en så flott ekstra gevinst på sitt favorittspill.

“Jeg elsker dette spillet, det er fylt med eksplosiv action.”

Kaisu O., vår heldige tredje vinner stakk av med en Apple Watch. Når vi snakket med Kaisu var hun overrasket over å ha vunnet en så flott og dyr premie….

“Jeg har kun vunnet småting i trekninger tidligere og aldri noe så bra som dette. Det er virkelig en fin overraskelse, spesielt på denne tiden av året.”

Vi gratulerer alle våre vinnere- vi setter pris på at dere liker både Koi Princess og våre gevinster!

Vi har flere kampanjer på vei. Følg med her for å bli med, slik at du kan bli vår neste store vinner!