Fra små innsatser til millioner hos Vera&John – 16 163 485 kr Jackpott!

lls

En heldig jackpott-vinner har slått rekorden hos Vera&John! Det som startet som en vanlig dag endret seg raskt til noe helt uforglemmelig- en jackpott på fantastiske 16 163 485 kr! Etter en liten innsats på kun 4 kr ble Lars liv endret for alltid, takket være den mytiske jackpotten i Hall of Gods.

Her har du noen bevis på at du ikke trenger å satse stort for å kunne vinne grensesprengende gevinster, noen ganger spiller skjebnen på lag! Vår 45 år gamle vinner fra Bergen har alltid likt å gjøre litt småinnsatser på ulike spill hos Vera&John, men han hadde aldri forestilt seg en gevinst som denne. Lars pleier å spille for noen hundrelapper her og der når han har litt til overs- nå har han 16 163 485 kr som han kan bruke til hva som helst!

“Gud, det er bare ikke mulig, det har ikke skjedd!” sa Lars med skjelvende stemme når han snakket med kundeservice hos Vera&John. “Dette er helt uvirkelig, jeg begynte nesten å grine. Seriøst!!”

Selv små innsatser kan gjøre deg til en storvinner!

Hall of Gods er et spennende jackpott-spill med et nordisk mytologisk tema- og det ser ut til at gudene virkelig smilte til Lars når han startet å spille. Selv med mulighet til å vinne 3 progressive jackpotter i spillet, tenkte Lars for seg selv at han ville være fornøyd om han vant noen hundrelapper… så feil kan man ta!

Kan du tro at en innsats på minimale 4 kr kan være nok til å gjøre deg til mangemillionær? Det er nettopp det som skjedde med Lars- kun et par små spinn, og plutselig er livet forandret for alltid! Den største gevinsten i Vera&Johns historie ble virkelighet.

16 163 485 kr senere, og Lars er fortsatt svimmel!

Det var så uvirkelig, det første han gjorde var å ringe kundeservice hos Vera&John for å sjekke at det var sant.

“Jeg ringer fordi du må sjekke noe for meg,” sa han med skjelvende stemme, “Du, jeg tror jeg nettopp vant 16 millioner kroner. Jeg skjelver.”

Vi kunne gledelig fortelle han at dette stemte! Selv da var det vanskelig for vår heldige vinner å forstå at det var sant.

Ikke overraskende, han trengte litt tid for å la det synke inn! Etter at han forsto hva som hadde skjedd begynte han å legge noen planer for hvordan han skal gjøre sitt eget og sine nærmeste sine liv litt bedre. Takket være denne fantastiske gevinsten kan Lars betale ned lån og i tillegg kjøpe seg litt luksus. En hytte ved sjøen står høyt på ønskelisten til han og familien.

“Jeg har drømt om å vinne en storpremie i 10 år, nå vet jeg hvordan det er, det er helt vilt, det er som om jeg fortsatt sover og ikke har våknet!”

Lars sitt liv ble endret for alltid med en liten innsats- og vi gleder oss med han. Til alle andre som drømmer om en stor jackpott; husk at du vet aldri når det skjer!