Det var en helt vanlig dag for Camilla… frem til Vera&John ringte. Nå er hun 50 000 kr rikere og vet hva pengene skal brukes på!

PP-240-Graphics-Sign-NO

“Kan du love meg at du ikke tuller?”

Camilla hadde vondt for å tro det, og latteren satt løst. Halvveis ut i dagen fikk hun overlevert gode nyheter fra Vera&John… hun var den neste vinneren i Drømmeuken! Det høres så alt for godt ut til å være sant.

Mandag ettermiddag, Camilla sjekker mailen med lodd til Drømmeuke-trekningen. Hun så raskt over tallene, men trodde ikke at dette var vinnertallene

Når trekningen var klar, hadde ikke engang Camilla logget seg på for å se om hun var den heldige.

“Jeg trodde ikke jeg kom til å vinne uansett!” lo hun, når vi hadde henne på tråden. I og med at hun er en fan av toppspill som Twin Spin og Starburst, visste Camilla alt om Drømmeuke-trekningen og hva som skulle til for å vinne- og nå er det hennes drømmer som skal oppfylles!

Det første Camilla gjorde etter storgevinsten var å ringe mannen for å dele de gode nyhetene. Etter at det var gjort er det bare å bestemme seg for hvor turen går, med en gevinst på 50 000 kr blir det en stortur uansett. Så enkelt kan det gjøres, Camilla!

Du kan bli vår neste vinner i Drømmeuke-trekningen. Kom deg i gang mens du ennå har tid!