En STOR gevinst på liten innsats!

Gevinst

Det var en helt vanlig kveld hjemme hos Karoline, når du fikk sitt livs overraskelse. En liten innsats ble storgevinsten hun alltid har drømt om.

Det var en kjølig kveld i Molde da Karoline kom hjem etter en lang dag på jobb og skulle ha en velfortjent kveld med sofakos hjemme. Hun lagde seg et godt måltid, fant besteplassen i sofaen og skrudde på Tven for å få koblet litt av.

Med mobilen i hånden, begynte Karoline å tenke på sitt favorittcasino, Vera&John. Hun logget på kontoen sin og åpnet spillet 7th Heaven, en god, gammel kjenning. En spilleautomat med hele 3 spesielle bonus features, ikke rart at Karoline raskt fant roen.

Liten innsats, stor gevinst!

Siden hun kun var ute etter litt underholdning, satset Karoline kun 10 kr på spinnene sine. Hun så de klassiske kirsebærene og gullklokkene spinne rundt og rundt, uten noen anelse om at hun var på god vei mot den 7. himmel.

Noen få spin senere og Karoline måtte dobbeltsjekke før hun skjønte hva som hadde skjedd. Hennes 10 kr innsats landet en 240 000 kr gevinst! Med en slik storgevinst er det ikke rart at Karoline reagerte slik hun gjorde…

“Når jeg skjønte at jeg hadde vunnet, hoppet jeg opp i stolen og begynte å skrike. Min sønn kom inn i stuen for å se hva som skjedde og trodde meg ikke når jeg fortalte han hva som hadde skjedd”.

Fantastisk! Et lite spinn forandret moren inn til en skikkelig Vera&John vinner.

En førjulstid verdt å huske!

Selv når vi snakket med Karoline på telefon, var hun fortsatt ikke helt sikker på om det var sant. Hun hadde ikke vært hos V&J lenge, så å vinne en slik premie etter kun så kort tid var helt utrolig, hun var helt ekstatisk.

“Jeg har aldri vunnet en så stor premie før. Jeg er SÅ glad! Er det mulig?”

Det er ingen myte, store gevinster kan komme med små innsatser. Karoline er et levende bevis! Selv om hun ikke er klar for å fortelle om noen helt sikre planer ennå, er vi sikre på at en helt storartet ferietur på hele familien ikke er langt unna.

Dette kunne vært deg! Neste gang du er på utkikk etter litt underholdning, finn frem mobilen eller nettbrettet ditt og gi Vera&John en liten visitt. Kom igjen, gjør denne høytiden til en som er verdt å huske!