Vant 153 240 kroner på superspillet Starburst

Starburst

Livet tok en uventet vending for Niklas en ettermiddag mens han slo ihjel litt tid. Bare 24 timer etter å ha registrert seg hos Vera&John vant han hele 153 240 kroner på det populære spillet Starburst.

Den kvelden Niklas registrerte en konto hos Vera&John prøvde han bare spillene med lekepanger. Han ble overrasket over hvor lett og morsomt det var og allerede neste dag hadde han lyst til å prøve igjen, men denne gangen med tanke på å vinne. Det tok ikke mer enn 21 minutter før den populære automaten Starburst belønnet en sjokkert Niklas med 153 240 kroner.

– Jeg kan ikke tro det. Det fltes som om jeg spilte med lekepenger, enda jeg visste jeg spilte med ekte penger var det vanskelig å tro at jeg faktisk vant ekte penger, sier han.

Det tok ham enda 5 minutter og et par runder på stuegulvet før nyheten sank inn.

Sårt trengte penger

For Niklas, som er fulltidsstudent, vil pengene komme godt med og han vil muligens endelig kunne slappe av mens han sjekker bankkontoen.

– Nå har jeg litt pusterom økonomisk i noen måneder, minst, sier han og ler. Men jeg vil være fornuftig med pengene og ikke bruke alt med en gang. Det er allikevel én ting jeg har ønsket meg lenge, en fin klokke.

 

Vil du også ha muligheten til å betale gjelden din, kjøpe noe fint til deg selv eller bare slappe av? Prøv lykken her hos Vera&John i dag