Vant 99 560 kroner bare 14 minutter etter å ha registrert seg hos Vera&John

golden_shamrock

Et generøst tilbud om bonus for å registrere seg fikk Klara til å drømme om de store pengene og hun bestemte seg for å prøve lykken på kasinoet. Det viste seg å være en avgjørelse hun ikke ville angre på. Det var hennes lykkedag og hun vant mer enn 99 000 kroner bare 14 minutter etter at hun meldte seg inn.

Jakten på de store pengene

Klara gjorde det klart fra begynnelsen at hun var ute etter de store pengene, derfor gjorde hun et imponerende første innskudd for å få maks ut av velkomsttilbudet til Vera&John. Med bonusen klar gjorde hun en dristig innsats på 950 kroner i spillet Golden Shamrock.

Fem minutter senere fikk hun det første resultatet av den solide innsatsen da en gevinst på 16 800 kroner landet på kontoen. Men Klara var innstilt på mer, hun takket høyere makter for de ekstra pengene å spille for og fortsatte i jakten på enda større gevinster.

14 minutter etter registrering

Det tok Klara bare 14 minutter å nå målet. Kort tid etter at hun registrerte seg traff hun innertier og drømmegevinsten fylte opp kontoen. Automaten Golden Shamrock levde opp til forventningene og Klara kunne ta ut 99 650 kroner, det agressive spillet hadde sørget for at bonusen allerede var omsatt tilstrekkelig.

Vår vinner er er veldig fornøyd med at hun prøvde lykken med bonustilbudet

– Å herregud, jeg hadde aldri trodd at jeg kunne vinne så fort og også klare å omsette bonuspengene. Jeg er virkelig en lykkelig kvinne, sier hun.

 

Er du like ivrig som Klara? Skynd deg og hent bonusen for første innskudd på Vera&John du også.