Thomas rørte sammen en kjempegevinst med kun én hånd!

Vinnere

Thomas var på kjøkkenet og lagde middag – han visste ikke at han var i ferd med å koke sammen en dampende gevinst på 119 000 kr også. Ovnen var varm, men gevinstene var brennhete da den heldige kokken svidde av 50 kr per hånd i Jackpot Poker Multi Hand Mobile.

Du snakker om mester i multitasking! Ikke alle kan diske opp med middag med én hånd og samtidig dra inn gevinster med den andre. Du må invitere oss på middag en dag, Thomas!

“Da jeg innså at jeg hadde vunnet jackpoten stoppet tiden bare, jeg klikket helt og begynte å springe rundt og rope!”

Høres ut som middag og et show!

Ja, vår heldige spiller var helt i ekstase og ikke redd for å vise det – og med en gevinst på 119 000 kr kan vi ikke akkurat klandre ham for det.

En storgevinst til en gammel spiller

Han er kanskje ikke bare en pokerspiller, men det var Jackpot Poker Multi Hand Mobile som til slutt ga Thomas storgevinsten. Han har vært en trofast spiller siden 2013 og liker både automater og bordspill.

Enda han har vært en god spiller, har han ikke vunnet så mye. Denne gevinsten kom som en kjærkommen overraskelse.

“Det var nesten for godt til å være sant!” Sa han, “Jeg klarte etter hvert å roe meg ned og gjøre ferdig måltidet jeg var i ferd med å lage. Tro meg, det smakte SÅ godt – smaken av storgevinst!»

Det er en mann med prioriteringer vi liker: Et saftig måltid og en enda saftigere gevinst på samme tid!

Hva blir det neste for Thomas?

53-åringen fra Stockholm er ikke helt sikker på hva han kommer til å gjøre med den snasne gevinsten på 119 000 kr enda. Kanskje vi kan anbefale litt splitter nytt kjøkkenutstyr, kanskje?

Thomas sier han nok vil ta med sine nærmeste på en sommerferie. For en fyr!

Til alle andre håpefulle fremtidige vinnere på Vera&John der ute, Thomas har et par visdomsord til dere:

“Alt er mulig! Ikke gå og se etter den store gevinsten bestandig, spill og ha det gøy – en dag vil den store gevinsten overraske deg!”

Kloke ord fra en veldig lykkelig mann. Og nå, tilbake til oppskriftsboken, Thomas, så du kan smelle sammen noen deilige retter og saftige gevinster med litt hjelp fra Vera&John nettkasino.