Isabelle vant 71 185 kr ved å spille Muse hos Vera&John

Vera&John

Det stod ikke på hellet da Isabelle prøvde spillet Muse, en av de nye automatene hos Vera&john. En time og noen minutter senere fant 71 185 kr veien til kontoen hennes. For 21 år gamle Isabelle betød det at fritidsaktiviteten resulterte i et greit tilskudd til startkapitalen her i livet. Det kan vi kalle perfekt timing.

Isabelle prøvde det nye spillet Muse: Wild Inspiration for første gang da det ble lansert hos Vera&John og hun forelsket seg med en gang i de nydelige fargene og de fantastiske lydeffektene. Et par dager etter det første møtet med spillet, bestemte hun seg for å prøve det igjen og gjorde et innskudd. På det tidspunktet kunne hun ikke forestille seg at det ville bli så gøy som det ble.

Vanskelig å tro

Isabelle hadde allerede spilt noen runder da ting begynte å skje. Da ”Big win” blinket på skjermen ble hun overveldet, men beholdt fatningen. Det første hun gjorde etter at hun innså alvoret i gevinsten var å ringe moren sin.

–          Det føltes for godt til å være sant. Jeg hadde alltid forestilt meg at det var umulig å vinne uten å satse store summer, sier hun. Jeg satset ikke mer enn 50 kr per spinn. Det første jeg gjorde etter å ha sett den blinkende meldingen var å ringe mamma´n min men hun trodde ikke på meg. Jeg måtte vise henne saldoen før hun trodde det.

Takket være gevinsten fra Vera&John vil hun ikke ha problemer med å finansiere førerkortet. Resten av pengene vil hun sylte ned i banken for fremtiden. Greit å ha i bakhånd for en ung kvinne som Isabelle.

Vil du bli den neste til å få litt penger i bakhånd? Prøv lykken hos Vera&john.