David vant den fantastiske jackpoten på Super Lucky Frog

Screenshot Super Lucky frog NO

David så tilfeldigvis en reklame for Vera&John og den fantastiske gevinstgarantien mens han så på TV seint en kveld. Han ble fascinert og bestemte seg for å registrere seg hos Vera&John, fem minutter senere hadde han vunnet mer enn 600 000 kr. På bare 3 spinn med 5 kr innsats per spinn, vant David Jackpotten på spillet Super Lucky Frog og innsatsen på totalt 15 kr ble til den fantastiske summen på 619 048 kr.

David haddde nettopp kommet hjem fra en sen middag da han bestemte seg for å se litt TV før han la seg. Da han så reklamen for Vera&John om den unike gevinstgarantien ble han nyskjerrig og bestemte seg for å registrere seg. Noen år tidligere hadde han prøvd noen nettkasinoer med noe hell men ingen store gevinster, kanskje det ville bli annerledes denne gangen?

Fristende og unik kampanje

Kampanjen med Gevinstgaranti hos Vera&John gjorde David nyskjerrig og han bestemte seg for å lage en konto og sette inn 150 kr. Han fikk også en bonus på 100 % da han gjorde det.

– Jeg gikk rett til Jackpot-siden, det er der jeg tenkte jeg ville få mest action. Jeg valgte spillet Super Lucky Frog ved en tilfeldighet. Planen var først å spille 25 kr per spill, men jeg fant ut at jeg ville gå tom for penger med en gang og jeg ville heller ha det gøy litt lenger. Derfor endret jeg innsatsen til så lite som 5 kr i stedet, sier David.

Jackpotsjokk

Allerede etter tre spinn dukket tre froskesymboler opp og David ble sendt til bonusspillet. Det var da han vant den største progressive jackpotten på mer enn 600 000 kr. David hadde store problemer med med å tro hva som nettopp hadde skjedd. Han ble sittende og stirre på det utrolige beløpet og før han riktig forstod at han hadde tatt jackpoten, spilte han noen runder til. Da beløpet på kontoen holdt seg like stort, ville han ha gevinsten bekreftet og tok en tur innom live-chatten hos Vera&John.

– Jeg spurte om jeg hadde vunnet noe. Jeg fortalte de at jeg kom til bonusspillet og at det sto ”super” på skjermen. Har jeg vunnet jackpoten?, spurte David Vera&john.

Det var sikkert! David vant den fantastiske superjackpoten på 619 048 kr på Super Lucky Frog bare fem minutter etter at han registrerte seg. Han trodde  det ikke først, men etter å ha latt nyhetene synke inn, ringtte han brødrene sine som ble med på feiringen.

Investere og feste

David fikk ikke så altfor mye søvn den natten men neste dag var han på jobb som vanlig. Da Vera&John fikk tak i ham var det en sliten men lykkelig vinner som forklarte at du ikke trenger søvn etter å ha opplevd noe sånt.

– Jeg har ikke noe i mot å være trøtt. I Kveld skal jeg feire skikkelig! Alle hos Vera&john er velkommen, sier han og ler.

Enda denne gevinsten kom som et sjokk, vet David nøyaktig hva han skal gjøre med pengene. Han kan ihvertfall slappe av.

– Jeg ble litt satt ut økonomisk for en stund tilbake og jeg har fortsatt en del gjeld å betale så disse pengene vil hjelpe meg med å komme på beina igjen, sier han. Så vil jeg investere resten. Jeg tror eiendom er en bra investering. Kanskje kjøper jeg meg en leilighet.

Vera&John ønsker David lykke til i fremtiden og venter allerede på den neste store vinneren. Prøv jackpotlykken i dag hos Vera&john!