Gevinstgaranti: Petronella vant gevinstgarantien to ganger på to uker

Gevinstgaranti Vera&JohnMed gevinstgarantien som mål for øyet siktet Petronella seg inn på å bli en storvinner hos Vera&John siden dag en. Hun hadde aldri trodd hun skulle være så heldig som hun var. I løpet av to uker hadde hun den høyeste gevinsten to ganger i kasinoet og den allerede overfylte kontoen ble fylt opp med nesten 17 000 kr av Vera&John.

Hun var på jobb da hun vant første gangen. Et lite øyeblikk uten noe å gjøre gjorde at hun bestemte seg for å ta noen runder på Thunderfist. Etter bare noen få spinn traff hun en storgevinst på 68 550 kr. Siden gevinstgarantien på 50 000 kr hadde kommet opp i 70 000 kr den dagen, fikk Petronella kontoen sin fylt opp med 1450 kr av Vera&John.

–        Først kunne jeg ikke tro det. Jeg måtte se på kontoen flere ganger og hadde til og med en kollega til å ta en titt før jeg innså at jeg faktisk hadde vunnet og at jeg i tillegg hadde fått de ekstra pengene for gevinstgarantien, sier Petronella og ler.

Hun forteller oss at hun har holdt et øye med gevinstgarantien siden den begynte og hun har har vært rimelig nære å vinne den flere ganger, men det har alltid kommet noen og snappet den rett foran nesen hennes. Hun ga allikevel aldri opp.

–        Jeg setter virkelig pris på kampanjen med gevinstgaranti dere har gående, den er morsom og generøs. Før eller senere, med litt hell og tolmodighet, kan man bli en vinner, sier hun.

Dobbelt så moro

Hun er en vinner, det er sikkert og visst. Enda hun hadde nådd målet og vunnet vinnergarantien, fortsatte hun å spille på Vera&John med håp om en ny gevinst. Bare to uker etter den første gevinsten gjorde hun det igjen. Siden Thunderfist viste seg å være en så stor suksess, prøvde hun lykken igjen med de garanterte kontantene fra forrige gevinst. Hun traff en storgevinst med en gang. 69 480 kr landet på kontoen hennes og takket være at gevinstgarantien hadde gått opp til 80 000 kr la Vera&John til 15 200 kr til gevinsten.

–        Jeg er veldig glad. Dette er mer enn jeg hadde håpet på. Takk Vera&John, sier hun med et smil.

Oppussing og Reise

Petronella startet nylig å pusse opp kjøkkenet og forsikrer oss om at pengene kommer godt med. Hun planlegger også å bruke deler av beløpet til å spandere en tur til London på en av sine venninner. Påfyllingen etter gevinstgarantien fra Vera&John vil bli på kontoen så hun kan fortsette å vinne stort hos Vera&John.

Den ville kampanjen med gevinstgaranti vil fortsette hoa Vera&John. 50 000 kr i garantert gevinst vil øke med 10 000 kr hver dag helt til en eller annen mottar en kontantutbetaling. Så fort den er trigget, vil beløpet gå tilbake til 50 000 kr. Vi vil fortsatt gi ut hele 500 000 kr innen slutten av hver måned i kampanjeperioden.

Vil du bli den neste vinneren av gevinstgarantien? Prøv lykken hos Vera&John i dag!