Tony vant 80 000 kr takket være gevinstgarantien hos Vera&John

GFX-421-Daily-Winning-Guarantee-Winners-764x190-NO

Tony hadde trippelflaks da han spilte hos Vera&john. Ikke bare vant han stort, han hadde også den nest største gevinsten den dagen og det gjorde ham til den daglige gevinstgarantivinneren på 80 000 kr. For en fantastisk dag!

Da Tony logget seg på hos Vera&John var han bare såvidt klar over gevinstgarantien og hva den kunne bety for ham. Dette snudde ganske fort. Tony startet med å spille favorittautomaten, Starburst som han visste kunne komme til å gi noen storgevinster. Han spilte noe defensivt til å begynne med, men ettersom tiden gikk fikk han følelsen av at noe stort var på gang og endret strategi. Da han økte innsatsene til 150 kr per spinn tok det ikke lang tid før storgevinstene ramlet inn. I ett av spinnene vant han 39 500 kr.

Vera&john fylte opp

Tony hadde håpet på å vinne stort, men var ikke helt forberedt på beløpet som blinket foran øynene hans. Han bestemte seg derfor for å ta kvelden, men hellet stoppet ikke der bare fordi han gjorde det. På slutten av dagen ble det klart at gevinsten hans var den nest høyeste den dagen. Han ble mistenksom da han fikk en telefon fra Vera&john som hadde noen nyheter å fortelle.

– Jeg forsto ikke hvorfor de ringte meg, sier han. Og da jeg hørte hvorfor de ringte, trodde jeg ikke på de først. De måtte virkelig overbevise meg om at de snakket sant.

Til tross for at gevinsten til Tony bare var den nest største den dagen, vant han gevinstgarantien på 80 000 kr.

– Den som hadde den største gevinsten den dagen hadde visstnok fått kontoen sin fylt opp to ganger denne måneden, og siden jeg var nestemann på lista fikk jeg pengene i stedet, sier Tony. Et fantastisk system, jeg er glad for at ikke samme person kan vinne hele tiden.

Vera&John doblet beløpet Tony opprinnelig vant ved å legge til 40 050 kr på kontoen.

Racet fortsetter! Vi ser fortsatt etter vår store 500 000 kroners Julivinner. R-one er for øyeblikket nærmest med en gevinst på 189 905 kronor. Det betyr at det er gode muligheter til å hoppe inn og stjele førsteplassen på oppløpssiden. Hvordan stjeler du førsteplassen? Drar du inn en enkeltpremie på mer enn 189 905 kronor eller tilsvarende og er spilleren som er nærmest en gevinst på 500 000 kr den 31. Juli, vil du bli toppet opp med blanke kroner.

Følg med på vinnerlisten hos Vera&john og følg med på den store kunngjøringen!