Kristian fra Hønefoss vant nesten 500 000 kr på bare to dager!

Vinnar_post_ raka siffror

Den blide mannen fra Hønefoss har vunnet nesten 500 000 kr på Vera&Johns spilleautomater i løpet av bare to dager, vi valgte derfor å ringe for å gratulere han så mye med gevinstene!

Da Vera&John ringte kunne han fortelle at det ikke helt hadde gått opp for han hva det var som hadde skjedd. Vårt første spørsmål ble derfor: Hva gjorde du når du vant?

“Vel, jeg spilte hele natten og vant flere ganger. 19 000 kr på Vikings Go Wild, 12 900 kr på Secret of the Stones, 20 000 kr på Vikings Go Wild igjen, 16 000 kr på Mega Fortune og slik fortsatte det med flere store potter, det er helt sykt!”

Den største potten dro han inn på Secret Of The Stones på hele 268 600kr!

Hva skjedde da du vant? Skjønte du at du hadde vunnet med en gang eller tok det litt tid for at det skulle synke inn?

“Det har tatt litt tid for meg å skjønne hvor mye jeg faktisk har vunnet. Jeg har jo vunnet tidligere også, men aldri en så stor gevinst! Tror jeg vant nesten 500 000kr på 2 dager! Jeg har spilt litt i etterkant men sitter igjen med en god sum selv“.

Hvordan føler du deg akkurat nå?

«Veldig glad! Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Det er litt hyggeligere å starte uken når man har så mye penger på spillerkontoen sin!».

Har du fortalt det til venner og familie ennå? Hvordan har de reagert?

“Jeg har ikke fortalt det til noen ennå. Ikke engang til kjæresten min. Ingen! Så det blir gøy å fortelle det!”.

Har du planlagt hva du vil bruke pengene på?

“Så langt har jeg ikke tenkt ut akkurat hva jeg skulle bruke alt på, men jeg skal iallefall ta med kjæresten min på en fin ferietur tenker jeg”.

Har du vunnet en så stor gevinst før?

“Nei. Jeg har vunnet mindre gevinster tidligere, men aldri slik som denne! Det er helt utrolig at jeg vant så mye på bare to dager!”