Liten innsats, STOR GEVINST!

Vera&John

Daisuke hadde aldri trodd, da han satte seg ned ved PC´en og logget inn på Vera&John-kontoen, at en liten innsats var alt som sto mellom han og en utrolig jackpotgevinst på 676 600 kr!

27 år gamle Daisuke stammer fra Japan og hadde bare vært medlem hos Vera&John i noen få måneder da det utrolige skjedde og livet ble endret på en liten kveldsstund. Det hadde gått noen dager siden sist han spilte men han hadde hellet på sin side da han valgte det spektakulære romfartsspillet Cosmic Fortune som underholdning den kvelden.

Bare 15 minutter senere fikk Daisuke sitt livs overraskelse…

En jackpotgevinst!

Med 5 fantastiske jackpoter i ett spill og den utrolige Pachinko-inspirerte Free Falls Bonus Game, er Cosmic Fortune en vill reise gjennom Kosmos! Daisuke likte spillet fordi det var morsomt og det holdt ham opptatt fra start til slutt… men han hadde aldri gjettet hvor spennende det skulle bli.

«Jeg hadde aldri forventet at jeg kunne få et jackpotbeløp med bare 7,50 kr i innsats, så jeg var veldig overrasket!»

Utrolig! Etter å ha spilt små innsatser i 15 minutter klarte Daisuke å trigge den utrolige jackpoten med en gevinst på hele 676 660 kr i ett lykkespinn.

Hva er hemmeligheten?

Det må være en spesiell hemmelighet bak Daisukes fantastiske gevinst siden han bare har vært medlem i noen få måneder. Da vi kontaktet den heldige vinneren hadde han noen visdomsord å dele med sine medspillere som sikter på storgevinsten:

«Jeg fant ut at det virkelig er mulig å vinne en Jackpot, så jeg vil si at aldri gi opp»

Å vinne er en drøm som har gått i oppfyllelse for Daisuke men den heldige vinneren er ikke sikker på hva han kommer til å gjøre med den imponerende gevinsten enda. Da vi spurte hadde den unge mannen ingen peiling på hva han skulle gjøre med den enorme gevinsten. Vi er derimot sikre på at han vil finne en måte å bruke de på etter å ha tenkt seg om.

Vet du hva du ville brukt en drømmegevinst på? Jackpoten du har ventet på kan være bare 15 minutter unna, akkurat som for Daisuke. Ikke gi opp, fortsett å spinne!