En shoppingrunde med 372 350 kroner venter vår heldige vinner på Twin Spin!

Vera&John Casino

På mindre enn en time kunne 32 år gamle My se spillkontoen vokse til nesten 400 000 kroner! En gevinst på en av Vera&Johns nyeste spill, Twin Spin, gjorde drømmen om en shoppingtur til virkelighet!

My hadde akkurat kommet hjem etter en lang dag på jobb da hun husket at hun ikke hadde prøvd det nye mobilspillet Twin Spin. Som en ivrig spiller på nett vil hun prøve alle de nye spillene minst én gang, men hun hadde ikke prøvd det populære Twin Spin før. Hun lagde seg en kopp té, krøllet seg opp i godstolen og logget inn på Vera&Johns mobilside.

–  Jeg var veldig begeistret over de nye funksjonene etter å ha lest omtaler om spillet. Det er virkelig kult hvordan hjulene blir klonet og jeg ble hektet med en gang, sier My.

Før 32-åringen visste ordet av det hadde hun spilt en halvtime med innskuddet på 200 kroner takket være noen smågevinster underveis. 30 minutter inn i spillet begynte musikken å sette opp farten og hjul etter hjul klonet seg sammen og ga den første store gevinsten på 51 200 kr i ett spinn. My stoppet ikke der, noe som viste seg å være en klok beslutning siden enda større gevinster var i vente! Ikke mer enn 30 minutter senere skjedde det igjen og My vant dobbelt så mye da hjulene tvinnet seg sammen til en gevinst på 109 350 kroner i ett spinn. 15 minutter etter landet det en gevinst på 72 000 kr og enda en på 60 000 kr. Den siste gevinsten den kvelden kom inn på kontoen med et brak da hun fikk enda et lykkespinn og ble belønnet med 79 800 kr.

Planlegger storshopping

Etter en vill time med adrenalinpumpende spill-action hadde My vunnet massive 372 350 kr. Da en representant for Vera&John ringte for å gratulere henne, skrek hun i lykkerus. My forklarte at hun har planlagt en gedigen handletur. Hun avslører at hun elsker netthandel, selv om det ofte begrenser seg til surfing uten å komme så langt som å betale handlekurven.

–   Jeg er overveldet! Jeg kan ikke tro at jeg har tilgang til så mye penger, så mye shopping! Endelig kan jeg fortsette helt til kassa og kjøpe alt jeg vil, sier My og ler.

–   Det er helt klart et veldig bra handlebudsjett, hva planlegger du å kjøpe? Spør representanten fra Vera&John.

–   Jeg er helt gal etter både moteklær, sko og skjønnhetsprodukter. Jeg kommer nok ikke til å svi av alt på shopping, jeg planlegger å gi meg selv en reise utenlands også, sier My

Hva ville du gjort om du vant…? Prøv lykken hos Vera&John i dag!