Vant tre ganger på rad – dro inn 205 286 kr

Demolition Squad hos Vera&John

Det lønner seg å være en lojal spiller og for Sara lønte det seg virkelig. For ikke lenge siden, da hun spilte videoautomaten Demolition Squad på mobilen, hadde hun en lykkeuke. Det gikk hennes vei hele tre ganger på rad og hun kunne hente hjem 205 000 kr.

Dobbeltsjekket kontoen

Hun er en av de mest lojale spillerne hos Vera&john og for noen dager siden beviste hun at det lønner seg. Da Sara bestemte seg for å prøve videoautomaten Demolition Squad på mobilen, vant hun ikke mindre enn tre ganger på rad på bare en ukes tid.

–          Jeg var i sjokktilstand og trodde ikke på det først, sier hun. Jeg måtte sjekke og dobbeltsjekke kontoen og telle sifrene flere ganger før det gikk opp for meg.

Sara bor i midt-sverige med de to kattene sine. Hun er rektor på en barneskole og har vært lojal hos Vera&John lenge. I følge henne er det den flotte opplevelsen i kasinoet som tiltrekker henne, og nå har det vist seg at det er lønnsomt, veldig lønnsomt. På bare få dager har hun vunnet over 205 286 kr. Hun har det klart for seg hva hun vil gjøre med pengene.

–          Jeg kjøpte nettopp en ny bil, så deler av gevinsten vil gå til å betale den. Hva jeg vil gjøre med resten av pengene vet jeg ikke. Jeg sparer de nok til en dag jeg trenger de mer.

Registrér deg hos Vera&John i dag og finn ut om du er like heldig som Sara.