James vant 204 800 kr på All American Video Poker hos Vera&John

All American

James hadde en spennende spillopplevelse da han gjorde en gevinst på 400 kr om til 200 000 kr ved å bruke Gamble-funksjonen; akkurat da saldoen var på vei til å bli borte. Ved å velge riktig farge flere ganger, steg balansen til James høyere og høyere i løpet av sekunder!

James, en 55 år gammel fan av videopoker, hadde spilt uten noe særlig hell i noen dager da han bestemte seg for å gjøre et siste forsøk. Han gikk direkte til en av Vera&Johns populære bordspill – All American Video Poker. Etter et innskudd på 5000 kr begynte James med innsatser på 500 kr per runde. Etter 7 runder uten hell og bare 1500 kr igjen på kontoen bestemte han seg for allikevel å spille en runde til med max innsats. To av fem hender resulterte i gevinst fra to par med en totalgevinst på 400 kr. Istedet for å samle inn, bestemte han seg for å gamble i den spennede funksjonen med dobbelt opp eller ingenting, en avgjørelse som skulle vise seg å være veldig smart.

Mangfoldige gevinster

James var med for å vinne, så når han stod med muligheten til å velge farger eller symboler, gikk han for symboler, vel vitende om at et treff ville firedoble pengene. Det virket og saldoen var plutselig 1600 kr. Gambleren James hadde en følelse av at taktikken ville virke igjen, så han gamblet i vei. Ved å velge hjerter og vinne om og om igjen, økte saldoen til 102 400 kr i en utrolig fart.

Vant over 200 000 kr på mindre enn 10 minutter

Etter fire dobbelt-opp-spill, følte James at han hadde litt hell igjen og bestemte seg for å gamble en siste gang. Risikoen for å miste allt gjorde at han prøvde seg på farge i stedet for symbol, noe som gir ham en 50/50 sjanse til å doble gevinsten. James tok sjansen og vant igjen! Han kunne da innkassere en totalgevinst på 204 800 kr, bare 10 spennende minutter etter innskuddet.

– Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv. Det siste dobbelt-opp-klikket var virkelig nervepirrende. Det er fullstendig vilt at jeg kunne få rett så mange ganger. For å være helt ærlig ville jeg vært helt vrak om jeg hadde tapt pengene på den siste runden, så jeg er ekstremt lykkelig for at det gikk min vei, sier James med lettelse.

Er du like heldig som James? Prøv en spennende runde med videopoker eller et annent bordspill hos Vera&John i dag