Sammy vant 100 000 kr ved å spille Gonzo´s Quest hos Vera&john

Gonzo's Quest
Den fantastiske spillsuksessen har gjort det igjen. Denne gangen var det Sammy som ble den heldige vinner av en fantastisk gevinst fra Gonzo da mer enn 100 000 kr ramlet inn på spillkontoen. Med en innsats på 100 kr må vel det sies å være en grei utbetaling!

Sammy liker variasjon og spiller vanligvis hos Vera&John både på webversjonen og på mobilen.

– Det er mer gøy å variere skjermoppløsningen. Det er nesten som å spille forskjellige spill hver gang, sier han. Jeg foretrekker naturligvis mobilen når jeg er på farten og pc´en når jeg er hjemme.

Denne dagen var Sammy hjemme og spilte på datamaskinen da storgevinsten slo inn. Han spilte på favoritten – suksessen Gonzo´s Quest – da han på ett spinn vant hele 104 460 kr. En brukbar gevinst tatt i betraktning at han bare spilte 100 kr per spinn.

Sikter seg inn på 500 000 kr i gevinstgaranti.

Da Vera&John gratulerte ham med storgevinsten avslørte Sammy at han hadde siktet seg inn på å vinne gevinstgarantien på 500 000 kr. Han hadde håpet at storgevinsten ville sikre ham en enda større gevinst.

– Jeg antar vel at jeg må vinne enda mer for å ha en sjanse, sier han. Men det er ikke over enda, jeg har målet klart.

Før det er på tide å avsløre vinneren av 500 000 kr vil Sammy begynne å bruke gevinsten. Han vil begynne med å skaffe seg førerkort og med det som er igjen vil ha ta en skikkelig reise utenlands.

Ikke gå glipp av muligheten til å vinne litt hard valuta. Innen slutten av Oktober vil vi ha enda en heldig vinner av 500 000 kr.

Vil du bli den som har den høyeste gevinsten denne måneden og motta garantipengene? Ta sjansen hos Vera&John.