Enda en heldig vinner av 50 000 kr fra Vera&Johns gevinstgaranti

Guaratneed-winnings-Stamp+amount-NO

Den siste påfyllingen fra Vera&Johns kampanje med gevinstgaranti, gikk til Martin som vant 43 360 kr i ett spinn på det splitter nye spillet Emperor’s Garden. Martin var ekstra heldig siden gevinsten kvalifiserte til å bli toppet opp med 6 640 kr

Hellet hans begynte dagen før da Martin bestemte seg for å prøve spillet Emperor’s Garden som ble lansert hos Vera&John den samme dagen. Etter to minutter med spill og bare 60 kr i innsatser, traff han en storgevinst på 23 500 kr.

Bare en automat skulle til for få storgevinsten

Da Martin kom tilbake til kasinoet neste dag, bestemte han seg for å ikke forlate lykkespillet Emperor’s Garden. Etter et par runder ga spillet ham en gevinst på 50 000 kr takket være den unike gevinstgarantien hos Vera&john. Og som om ikke den gevinsten var nok, hvan vant også 25 250 kr og 26 100 kr på to spinn ikke mer enn ett minutt fra hverandre. For en heldiggris.

Fikk kontoen fylt opp

Siden Martin verken hadde lagt merke til kampanjen med Gevinstgaranti eller tenkt så mye over betydningen, var han overrasket over å vinne. Siden gevinsten ble notert som den høyeste den dagen, ble kontoen toppet opp med 6 640 blanke kroner.

– Det er moro å vinne, men såklart enda mer gøy når gevinsten vokser, sier Martin. Han hadde blinket seg ut en ny bil for lenge siden og nå er han i stand til å finansiere den med storgevinsten.

Har du lyst til å bli en gevinstgarantivinner? En heldig spiller er garantert å vinne 50 000 kr hver dag. Ikke gå glipp av Gevinstgarantien på 500 000 på slutten av måneden. Les alt om dette unike tilbudet på nyhetssiden hos Vera&john.

Du kan bli den neste som henter hjem gevinstgarantien på 50 000 kr. Prøv lykken hos Vera&John!