Gevinstgaranti: Thomas stakk av med 90 000 kr!

Gevinstgaranti Vera&John

Thomas har blitt en skikkelig veteran hos Vera&John med sine utallige gevinster på Supernudge 6000 tidligere, nå har han slått til igjen. Thomas hadde dagens største gevinst, fire dager på rad på lykkespillet sitt Supernudge. De første tre dagene var gevinstene større enn gevinstgarantien, noe som gjorde at beløpet steg hver dag. Da den var oppe i 90 000 kr ble den største gevinsten 70 200 kr, noe som også ble den største gevinsten den dagen og Thomas ble kåret til vinner av gevinstgarantien på 90 000 kr.

Man kan trygt si at Thomas har dominert kasinoet i det siste med å være den som innehar største utbetaling i kampanjen så langt. Ikke bare fikk han den opprinnelige gevinsten, han fikk også en påfyll på 19 800 kr i ekstra kontanter fra Vera&John.

– Jeg hadde ingen ide om at gevinsten min hadde vært dagens høyeste, for en overraskelse. Jeg er veldig fornøyd med å vinne gevinstgarantien, sier han og forklarer at han virkelig liker den nye kampanjen.

– Det er fint at det fungerer slik at potten øker, det gjør det mye mer spennende!

La spillet begynne igjen! Våre spillere har fortsatt muligheten til å vinne gevinstgarantien på 50 000 kr, men nå er muligheten til å få en enda større påfylling tilstede. Hvis en spiller treffer en storgevinst på over 50 000 kr og ikke får noen påfylling, vil garantien øke med 10 000 kr hver dag helt til noen mottar en utbetaling fra Vera&John! Så fort gevinstgarantien er trigget vil potten starte på nytt med 50 000 kr. Ikke glem den gedigne garantien på 500 000 kr i slutten av hver måned i løpet av kampanjeperioden. Inntil da, hvor mye kontanter blir betalt ut neste gang?

Bli med på racet etter gevinstgarantien i dag og du kan bli neste vinner her hos Vera&john!