Linus vant den daglige gevinstgarantien på 50 000 kr hos Vera&John

Vera&John

Linus ble en av vinnerne av gevinstgarantien da han vant stort på den populære automaten Day of the Dead og det kunne bare bli bedre. Gevinsten hans på 32 530 kr ble toppet opp av Vera&John med 17 470 kr ekstra.

Automaten Day of the Dead har vist seg å være en real pengemaskin for spillerne siden lanseringen hos Vera&John. Om det er på grunn av muligheten til å satse stort og derfor vinne stort, skal vi ikke spekulere i. For en av våre siste vinnere av gevinstgarantien var det ikke noe stor innsats som sikret ham den daglige gevinstgarantien på 50 000 kr. Linus satset bare 50 kr per spinn da han plutselig vant stort. 32 530 kr landet på spillekontoen og når dagen var over sto denne gevinsten igjen som dagens høyeste. Før han fikk sjangse til å tenke over det, hadde Vera&John gitt ham 17 470 kr ekstra.

– Deilig. Jeg hadde hørt om gevinstgarantien, men jeg hadde siktet meg inn på den månedlige garantien på 500 000 kr, sier Linus med et smil.

Fortsetter å jakte på storgevinsten

Linus har ingen planer for pengene han fikk for gevinstgarantien, men som en erfaren kasinospiller er han ikke i gamet for småpenger. Han ser heller med spenning etter den neste storgevinsten.

– Jeg har vunnet noen ganger før, men jeg ser fortsatt etter kjempegevinsten, sier Linus

Vi ønsker Linus lykke til i jakten på de store pengene. Hvis du blir med kan du bli den neste vinneren av gevinstgarantien med muligheten til å vinne 50 000 kr hver dag og 500 000 kr i slutten av hver måned i kampanjeperioden. Vera&John vil fortsette med Gevinstgaranti hele sommeren og i Juli har vi til og med lagt inn en vri! Sørg for å få med deg alle detaljene på nyhetssiden.

Du kan bli den neste vinneren. Prøv lykken i dag hos Vera&John