Gevinstgaranti: Jonas vant 80 000 kr i garanterte kontanter

Gevinstgaranti Vera&John

Potten i gevinstgarantien hadde vokst til 80 000 kr da Jonas vant 53 800 kr på automaten Supernudge 6000. Han håpet på at storgevinsten skulle holde seg som den største gevinsten den dagen slik at han kunne dra i land garantien på totalt 80 000 kr. Hellet var på Jonas sin side og neste dag ble kontoen fylt opp med 26 200 kr.

Jonas var sent oppe og skulle akkurat til å gå til sengs da han bestemte seg for å spille noen runder på Vera&John Casino fra sengekanten. Det tok ikke lang tid før han vant ikke bare en, men to store gevinster! Etter bare 30 minutter foran automaten, poppet det opp en gevinst på 50 400 kr etter et spinn med 100 kr i innsats. 40 minutter senere var han heldig igjen, denne gangen vant han 53 800 kr i ett spinn!

Håpet på ekstra kontanter

Etter storgevinstene på totalt 104 200 kr kunne Jonas legge seg ganske så fornøyd. Han kunne allikevel ikke slappe helt av. Med gevinstgarantien i bakhodet, visste han at han måtte vente hele natta og dagen før vinneren ville bli annonsert.

Vil gi kjæresten en reise

Etter en nervepirrende dag med venting fikk Jonas endelig bekreftelsen, han vant garantien og kontoen ble fylt opp med 26 200 kr.

– Det var perfekt timing, jeg hadde akkurat tatt sommerferie, sier Jonas.

Jonas nevnte også at han vil gi kjæresten en ferietur.

– Hun skal på en tur med en venn, men jeg kommer til å betale for den nå!

Hvem ville du ha skjemmet litt ut om du ble den neste vinneren av gevinstgarantien? Vera&John vil fortsette å garantere gevinster hver dag hele sommeren. Våre spillere har muligheten til å vinne garanterte 50 000 kr, men nå er muligheten tilstede for å vinne enda mer.

Hvis en spiller treffer en storgevinst på over 50 000 kr og ikke får noen påfylling, vil garantien øke med 10 000 kr hver dag helt til noen mottar en utbetaling fra Vera&John! Så fort gevinstgarantien er trigget vil potten starte på nytt med 50 000 kr. Ikke glem den gedigne garantien på 500 000 kr i slutten av hver måned i løpet av kampanjeperioden.

Spill hos Vera&John i dag og du kan bli den neste garanterte vinneren!