Ett spinn betalte ut 113 346 kroner på Jack Hammer hos Vera&John

Jack Hammer Touch

Det populære mobilspillet Jack Hammer ga nylig Johannes en solid gevinst da han prøvde norges morsomste mobilkasino. Det som begynte som en helt normal togtur endte opp med at Johannes hadde 113 000 kroner ekstra på kontoen.

Vår lykkelige vinner hadde et behov for å få tiden til å gå litt fortere mens han satt på toget på vei til et møte. Han logget inn på Vera&John med mobilen og begynte å spille favorittspillet Jack Hammer Touch. Johannes, som har spilt hos Vera&John noen ganger tidligere, ønsket seg selv lykke til for å kanskje vinne litt ekstra penger til helgen.

Regnet ikke med å vinne stort

Enda Johannes var bestemt på å vinne litt ekstra penger, hadde han ikke trodd han skulle være så heldig som dette. Etter bare noen få minutter med spill på mobilen hadde ett spinn gitt ham hele 113 346 kroner.

– Ikke engang i mine villeste drømmer hadde jeg forestilt meg at jeg kunne vinne sånne summer, men det føles veldig godt, sier han.

Litt skjelven bestemte han seg for ikke å friste lykken mer og gjemte mobilen med 113 346 kroner mer på kontoen enn før.

Har du bestemt hva du vil gjøre med pengene? Kommer du til å feire denne helgen?

– Vel, jeg kommer nok til å feire litt, men jeg vil nok kjøpe noen få ting jeg trenger først. Blant annet trenger jeg nye dekk til bilen og det ville vært fint å reise på en helgetur et sted, men vi får se.

Ikke glem mobilen neste gang du er hjemmefra. Vær med på spenningen og bli en storvinner du også.