Gevinstgaranti: Andreas vant gevinstgarantien begrenset til 100 000 kr

guaranteed_winnings-NO

Den 24. Mai bestemte Vera&John seg for å doble den daglige gevinstgarantien fra 50 000 kr til 100 000 kr over en dag. Det resulterte i at vår heldige spiller Andreas fikk kontoen sin fylt opp med 58 423 for gevinsten han hadde på 41 577 kr på ett spinn. Altså totalt 100 000 kr. Vera&johns  Gevinstgaranti mer enn doblet hans egen gevinst.

Da Andreas bestemte seg for å prøve noen runder på slotten Jack and the Beanstalk hadde han ikke i tankene at han hadde en sjangse til hente hjem Gevinstgarantien, kampanjen som Vera&John nylig lanserte for alle medlemmer. Enda mindre hadde han ventet at Vera&John Kasino skulle doble gevinstgarantien fra 50 000kr til fantastiske 100 000 kr. Det var et lykkespinn som ga han 41 577 kr og på slutten av dagen ble det stående som det høyeste den dagen. Dermed kunne Andreas sette seg godt tilrette og se at Vera&John fyllte opp kontoen med nesten 60 000 kr.

– Først skjønte jeg ikke engang hva som hadde skjedd. Da jeg så balansen med nesten 60 000 Kr trodde jeg at jeg trykket ”spill for moroskyld” ved en feil. Men da jeg sjekket kontoen min kunne jeg sjokkert konstatere at jeg faktisk hadde vunnet gevinstgarantien! Jeg visste om kampanjen men jeg trodde aldri jeg faktisk skulle vinne, sier Andreas som er veldig glad.

Vill shopping

Andreas ville bruke gevinsten med en gang og tok med familien på en vill shoppingrunde. De kjøpte nye dekk til bilen, møbler og masse nye klær til alle. Pengene de ikke brukte gikk til ungene sine sparekontoer.

– Vel, vi bestemte oss for å ta dagen som den kommer og bruke en stor del av gevinsten, noe vi visstnok greide, sier Andreas med et smil.

Gevinstgaranti hos Vera&John

Gevinstgarantien hos Vera&john går ut på at minst én spiller vil stikke av med en gevinst på 50 000 kr hver dag. Sørg for at du er oppdatert med de siste nyhetene ved å besøke siden hvor vi poster vinnere og høyeste premier hver dag.

Vil du bli den neste som får kontoen fylt opp av Vera&john? Prøv lykken i dag!