Vera&John mobil spiller vant 68 000 kroner på en spinn

Anna 77 000 kr 300x300 unbranded

Noen ganger for å kunne oppleve ordentlig flaks, trenger man å spille med stil. Anna er en av våre heldige vinnere, og hun spillte med stil da hun bestemte seg for å gå utenfor sin comfort sone, å satset litt mer en hva hun normalt ville gjort. Spillte fantastisk –  og det sikret gevinsten på 68 000 kroner.

Anna er en av våre seneste vinnere her på Vera&John. Da hun spillte på den supperpopulære sloten Gonzo’s Quest på mobil, vant hun over 60 000 kroner på en vågal og heldig spillrunde.

Hun er fortsatt i sjokk når hun forteller oss om vinnerkvelden.

– Det var en helt vanlig kveld, og jeg spilte på mobile som jeg vanligvis gjør når jeg har litt tid tilovers. Og det viste seg å være min lykkes kveld.

Denne kvelden hadde vår heldige vinner bestemt seg for å satse litt mer en det hun vanligvis gjør.. Etter et par runder satset hun som normalt 150 kroner, men plutselig følte hun seg litt tøffere og satset 750 kroner på en spillrunde. Og det er sikkert og vist at det ga uttelling. Anna ble direkte belønet med en stor gevinst på 7 500 kroner og kun 21 minuter senere traff hun en endastøre gevinst; 68 000 kroner.

– Jeg er overveldet, det føles for bra til å være sant. Jeg mener, dette er hva som skjer alleandre men ikke deg delv, sier hun med et smil.

Stor fan av mobil spill

Anna er en stor fan av Vera&Johns mobil spill, og hennes lykkespil denne kvelden var Gonzo’s Quest, som også er en av hennes favorittspill.

– Mobil spillene er helt perfekte, for med dem kan jeg altid ta med meg spenningen allesteder jeg går. De er veldig praktiske når jeg løper rundt med ungene til deres aktiviteter og jeg hart litt tid å slå i hjel.

 

Er du den neste til å vinne på vårt kasino? Prøv lykken med oss på Vera&John